Nu är det dags att skaffa en ny entrédörr till kåken

Efter närmare 30 år har husets ytterdörr slutligen gett upp och det är dags att köpa en ny. Det är inte dåligt att den höll så länge som den gjorde, men väder och vind tog till slut knäcken på den. Över åren har det kommit in fukt i dörren och träpanelen är både sprucken och skev och det är ingen vacker syn, dörren in i mitt lilla hus. Efter några funderingar har jagkommit fram till att jag nog vill ha en lite robustare entrédörr. Tack och lov har jag inte haft inbrott och jag tycker det kan vara värt ett par extra kronor för att minimera den risken och försvåra för eventuella tjuvar.

Det finns ju riktigt bastanta säkerhetsklassade dörrar, och jag var rätt sugen på en del olika modeller. Mendet var lite utanför min prisklass lade jag den tanken åt sidan.
Efter lite mer letande hittade jag en entrédörr som hade den standard som jag är ute efter kombinerat med ett vettigt pris. Den är välisolerad för både väder och ljud, och materialet i den är extra motståndskraftigt mot kondens, något som knäckte min förra entrédörr.

Det finns ett rejält utbud med olika design och utformningar, och jag tror att jag kommer att satsa på en med rejäla fönster i.