Letar du arbetskläder, kom till lbrador.com

När du behöver arbetskläder finns det i regel en hel del olika beslut du behöver ta. Skall kläderna användas inomhus eller utomhus, är det slitsamma arbetsmoment där kanske otympliga luft sker med kontakt mot kroppen, eller är det viktigare att du är synbar? Kommer du att arbeta när det regnar, är det mycket moment där absolut rörlighet är viktigt?  Hos lbrador.com finns ett brett sortiment för alla tänkbara situationer och behov.

Rätt plagg för rätt person och rätt situation

För att underlätta sökandet efter arbetskläder har lbrador.com delat upp sortimentet i olika grupper där olika egenskaper är viktiga.

  • Hantverk I denna kategori finns arbetskläder för de som är hantverkare tex. Snickare, rörmokare eller inom byggnadsindustrin. Dessa kläder är utformade att ge rörlighet och komfort samtidigt som de är slitstarka.
  • Verkstad Här finner du kläder som passar som bäst inomhus. Dessa kläder är slitstarka och har hög komfort.
  • Transport  För de inom transport är det extra viktigt att vara synbar, därför är huvuddelen av arbetskläderna Hi-Vis certifierade för bra synlighet.
  • Målare Här samlas kläder speciellt anpassade för målaryrket. Målarkläderna har bra passform och många uttänkta detaljer. Där finns både byxor och överdelar för dig som är målare. Välj bland byxor, shorts, tröjor och t-shirts. Här kan du hitta byxor i både klassisk modell och i stretchmaterial.

Det finns också 3 underkategorier med speciella egenskaper

  • FlexiComb Reflexkläder i stretchmaterial som andas och är betydligt slitstarkare än traditionella reflexer. Tål att tvättas utan att tappa funktionalitet
  • WorkDry Här hittar du kläder som håller dig torr i alla väder. Finns i flera olika utföranden, beroende på vad som är viktigt för dig.
  • No-Scratch Kläder där metalldetaljer har avlägsnats i största möjliga mån. Perfekta i miljöer där du inte vill lämna oönskade repor.

Kort sagt, hos lbrador.com finns alla sorters kombinationer för alla behov när det gäller arbetskläder.