Pianobus 2 för alla pianospelare

Att spela piano är något som jag har gjort sedan jag var ungefär 8 år gammal. Det började med att min bror, som spelar gitarr, tog med en keyboard hem från en av sina vänner. Jag ville så klart knappa på tangenterna, och innan jag visste ordet av så hade mina föräldrar satt mig i musikskola. På den tiden fanns det inga notböcker för barn, utan man fick lära sig att spela piano på samma sätt som de vuxna. Det var inte det roligaste om jag ska vara ärlig.

Numera är det mina barn som går på musikskola och de använder sig av notböcker som Pianobus 2, boken är fylld av sånger som barn både älskar att sjunga och spela. Även om man inte är nybörjare kan du ha glädje av pianobus 2, svärmor som spelade piano i ungdomen, släpper gärna loss i Broder Jakob och Små grodorna till barnbarnens stora glädje. Till och med jag som aldrig spelat något instrument kan följa instruktionerna till de enklaste melodierna. Någon Robert Wells blir jag nog aldrig, men om jag kan lära mig spela piano i min ålder, och barnen har roligt medan de lär sig spela, ja då kan Pianobus 2 vara en av de bästa investeringar som jag har gjort.

Kommentarer är stängda.