Ska du köpa skor för sommar eller vinter?

Börjar dina skor bli utslitna? Då är det dags att införskaffa ett nytt par dojor. Ställ dig lite frågor innan ditt köp för att få rätt skor. Ska du ha skorna på sommaren eller vintern? Fundera om du vill använda dem under flera årstider, då kanske du behöver fundera på vilket material du ska ha. Ett par sneakers är inte lika praktiska i snömodd. Om du köper ett par skor med GORE-TEX är det möjligt att gå i skorna även på vinterhalvåret.

Behöver skorna vara i en specifik färg eller vill du att de ska gå att använda i flera sammanhang? Svart är en klassisk färg. Svarta skor är snygga att använda till flera färgkombinationer på dina kläderr. Svarta finskor är ofta snyggt om du jobbar på kontor eller vill se lite extra stilig ut.

Behöver ditt barn nya skor? Kolla in PAX Scandinavia AB (Pax skor). Det är ett skomärkemed långa anor. De är duktiga på barnskor och har ett väldigt bra sortiment för olika väder och tillfällen. PAX skor har funnits sedan slutet av 20-talet. Idag behöver du inte springa runt i butiker för att kika in deras barnskor, gå bara in på hemsidan, så ser du aktuella skor hos PAX.

Tänk på att välja rätt storlek på barnets skor. Barn växer mycket och det kan vara bra med lite marginal om barnet ska ha skorna under en längre tid. Om du är osäker på vilken storlek du ska köpa kan du fråga en återförsäljare av PAX om råd. De hjälper dig gärna att hitta en storlek som passar ditt barns fötter.

Till sommaren är det skönt med luftigare skor till fötterna. PAX har sandaler som passar till barn, de finns i olika modeller och färger. Kika gärna in på hemsidan för mer information.