Elektriker som spelar rollspel

Vad jobbar du med? Själv är jag elektriker och arbetar i Göteborg. Har alltid gillat att pilla med el och meka med tekniska saker. Tror det började när jag i unga år samlade skrot och lagade lampor, radioapparater och ett par hushållsmaskiner. Tror jag ärvt mitt intresse från morfar som var elektriker.

Varför ska man anlita en elektriker? Ja, det är lite som att ställa sig frågan varför du inte ska dra ut tänderna själv med en tång istället för att besöka en tandläkare. Du kan säkert lyckas med tanddragningen, men det finns väldigt mycket som kan gå fel. Du vänder dig helt enkelt till ett proffs när du behöver hjälp med projekt som kan utsätta dig själv eller andra för risker. Riskerna med att själv försöka laga el-fel är att du utsätter dig för risken att få en kraftig stöt. Felinstallerade elprodukter kan även orsaka fel och bränder om du har riktig otur.

Hur hittar jag en bra elektriker? Du kan besöka elsäkerhetsverkets hemsida och se vilka företag som finns listade i deras företagsregister.
Besök https://e-tjanster.elsakerhetsverket.se/foretag/kolla-elforetagetför att se om företaget finns med i listan.

I nästa vecka ska jag besöka Borås. Ska passa på att besöka en gammal kompis som jag tror arbetar på Borås Teleservice. Han arbetar i alla fall som elektriker i Borås, är lite osäker om det var Borås Teleservice som han arbetade på.

Jag brukar spela rollspel ett par gånger om året. Vi är ett gäng som brukar träffas just i Borås, eftersom deras spelförening har bra lokaler man kan låna till ett rimligt pris. Spelet vi kör denna gång heter World in Flames och är ganska avancerat brädspel. Det brukar ta ett par timmar för oss att spela och ibland drar det ut till 2 dagar om vi ska hinna igenom hela spelet.

Kommentarer är stängda.