Funderar på att köpa från Brandz United

Jag har alltid gillat att klä upp mig och när jag klär upp mig gör jag det med stil. Jag köper alltid kläder från de mer lyxiga butikerna, och märkena. Inget Ullared för mig.

Det jag dock har börjat göra nu är att jag har börjat kolla på kläder som kommer direkt från klädgrossister, då dessa har bra kläder till ett billigare pris än de lyxiga klädbutikerna. En klädgrossist som jag har kollat lite extra på är Brandz United. Brandz United är en klädgrossist med bas i Borås som har kläder för män, kvinnor och barn. De har också accessoarer i form av armband, skärp och annat.

Det som får mig att bli intresserad av Brandz United är att de är en förvånansvärt liten grossist, men de har fortfarande kläder av utmärkt kvalitet. Faktiskt bättre kvalitet än kläder jag har sett i vissa butiker som säljer sina kläder till det trippla priset av vad Brandz United tar för sina kläder.

Har som sagt aldrig köpt kläder från en grossist förut, men tänkte att jag ska försöka ringa runt till några olika grossister, främst Brandz United, och höra mig runt om det går att köpa kläder direkt från klädgrossisterna. Lyckönska mig!