Ny kul e-handel i Borås

Borås är ju som alla känner till e-handels Mecka här i Sverige, mycket tack vare textilindustrin och ännu viktigare postorderföretagen som har legat här sedan urminnes tider. Att svänga om från postorder till e-handel är ju egentligen ingen sak alls, istället för en tryckt katalog så har man en webbsida, inget konstigt med det. Det har ju också funkat rätt bra för en del av de klassiska företagen som Ellos, men det har också blommat upp en del nya företag de senaste tio åren så som Nelly och andra. Riktigt kul för oss Boråsare är det i alla fall att knallekulturen lever vidare och att det ger liv och rörelse åt staden. Man kan numer känna sig stolt som Boråsare när man går genom centrum, det har snyggats upp något väldigt nere vid Viskan och många nya restauranger och andra uteställen har poppat ut, kul på riktigt!

Det senaste tillskottet på nätet i Borås är Springyard som säljer halkskydd och andra skotillbehör. Dom har lyckats riktigt bra med sin webbshop som är snyggt designad och enkel att använda. Dom har också tänkt till och ger kunderna riktigt bra råd på sidan om hur man använder deras produkter. Fem julgranar från mig!

Ett annat företag i Boråstrakten jag har tittat lite på är Stayhome, nu inför jul har jag kollat säsongens sortiment av plastgranar, julbelysning och juldekorationer. Det blir ett stort plus från mig då deras sajt innehåller ett väldigt brett sortiment, bra priser och en lättförstådd sajt. Dock kan jag tycka att själva designen på sajten kanske behöver livas upp lite? Jag är inte typen som gillar när det är för strikt utan jag kan uppskatta lite bling bling på en webbsida.

Ytterligare ett företag i närheten av Borås är Tranemo Workwear i Tranemo. De är leverantörer av arbetskläder.

Nä nu får det vara färdigsurfat och färdigbloggat för ikväll och studs rakt ner i bingen är att vänta för min del. Natti natti! 🙂

Kommentarer är stängda.