Blue Integrator ger dig en bra systemintegration från start

När du börjar se över den digitala transformationen i ditt företag så gäller det att väga fördelarna mot nackdelarna. Vad kan förbättra din verksamhet genom digitalisering? Ni kanske är ett e-handelsföretag som har flera olika system. Det kan handla om allt från lönehantering till transporter av paket till kunder. För ett effektivt flöde är det viktigt att dessa system talar med varandra och kan dela information.

Ett exempel kan vara Lotta som arbetar med löner och tidrapporter. Lotta knappar in anställdas information i ett tidrapporteringprogram. Denna information vill hon senare även få in i ett löneprogram. En smart systemintegration som resulterar i löneprogrammet automatiskt kan hämta data från Lottas tidrapporter skulle spara mycket dubbelarbete.

En väl genomförd systemintegration gör det möjligt att minska manuellt arbete i din verksamhet. Blue Integrator är en effektiv lösning som ser till att företagets olika delsystem pratar med varandra och utbyter information. Det går även att koppla Blue Integrator till externa system och leverantörer. Teamet bakom Blue Integrator har över 20 års erfarenhet av systemintegration. Deras erfarenhet av systemintegration inom olika företag ledde fram till utvecklingen av integrationsmotorn Blue Integrator.

Om du har en e-handelsverksamhet kan Blue Integrator hjälpa er att hantera produkter och kunder genom en effektiv integrering, så att din verksamhet fungerar effektivt. Införandet av en systemintegrering ska planeras väl och där är teamet från Blue Integrator dig till hjälp från start till mål.

Besök gärna hemsidan för att lära dig mer om smarta systemintegrationer. Vill du se ett par bolag som framgångsrikt genomfört en systemintegration kan jag rekommendera dig att läsa kundcasen som finns på hemsidan.

Om ni idag funderar på att få bättre integrering av systemen internt vill jag tipsa dig att boka in ett möte med Blue Integrator. Du hittar kontaktuppgifter till företaget på hemsidan.

Kommentarer är stängda.