Träffar leverantörer av affärssystem i Göteborg

Sitter på bussen till jobbet och planerar dagens aktiviteter. Har ett möte direkt på morgonen med en ny leverantör av affärssystem i Göteborg. Mitt bolag är i fasen att byta ut affärssystemet mot ett nytt och just nu träffar vi flera leverantörer för att kunna se vad marknaden har att erbjuda. Vi ska träffa 4 leverantörer totalt. Jag använder mestadels vårt sälj- och leadsverktyg. Alla säljare har ett konto i vårt nuvarande CRM-system. Jag tycker vårt säljverktyg är lite bökigt i dag. Det är inte någon bra synkronisering mot andra system och program. Jag kan bl.a. inte sammankoppla min kalender med vårt CRM-system, vilket skapar en massa dubbelarbete varje gång jag ska skriva in uppgifter.

Jag och ett par kollegor har satt ihop en kravlista som vi skickat till leverantörerna vi ska träffa. Det utkristalliserade sig till att i slutänden bli 4 potentiella företag som vi kan tänka oss köpa affärssystem av. Idag ska jag träffa 2 leverantörer av affärssystem i Göteborg. Upptäckte att jag missat ta med mig lunch till jobbet. Det får bli lunch ute på en restaurang idag istället. Lunchen är den viktigaste måltiden för mig under dagen. Jag äter inte frukost och käkar ofta bara en lättare middag på kvällen.

Åker buss till jobbet varje dag. Bilen sålde jag för 1 år sedan. Det tar 60 minuter totalt från dörren hemma fram till jobbet med bussen. Åkte tidigare bil varje dag, men det tar lika länge som att åka med buss och är betydligt dyrare. Att åka buss är även miljövänligare. Jag har köpt ett periodkort på 45 dagar som gäller i två kommuner. Pengarna från försäljningen av bilen gick till en ny cykel och långresa till Asien i 3 månader. Resan till Asien var fantastisk, ska försöka resa dit fler gånger. Vädret och människorna var kanon.

Kommentarer är stängda.